Blue Flower

 

Wij zijn Leon en Karin Handels.

We hebben twee zonen die op het voortgezet onderwijs zitten.

In 2011 hebben wij onze eerste Golden Retriever pup gekregen. Al snel  raakte we in de ban van de Goldens en in het gedrag en de opvoeding van honden in het algemeen. Gesteund door onze fokker hebben we besloten dat we zelf ook Golden Retrievers willen fokken. Dini Baltus heeft ons geholpen om een geschikte reu te vinden. We vinden het belangrijk om aan alle voorwaarden die de GRCN stelt te voldoen, want het is belangrijk om gezonde honden te fokken en alle medische onderzoeken die er op dit moment mogelijk zijn te benutten.

De pups worden geboren in onze woonkamer en met de socialisering en het zindelijk maken wordt bij ons al begonnen.

Van de kopers verwachten wij dat de aanschaf van een Golden goed overwogen is. Op de site http://www.goldenretrieverclub.net en op http://www.goldenretrieverfokkers.nl/  is heel  veel nuttige informatie te vinden. Omdat de opvoeding van de hond heel belangrijk is verwachten wij dat de kopers zich opgeven voor een puppy cursus. Ook verwachten wij dat de pups goed worden opgevoed. Het is erg prettig voor de hond dat hij overal mee naar toe kan worden genomen zonder dat hij zich misdraagt. Uiteraard plukt u daar de vruchten van.

De kopers kunnen van ons verwachten dat ze altijd met vragen en problemen bij ons terecht kunnen. Wij zijn beginnende fokkers maar wij kunnen altijd advies krijgen van Dini Baltus en Yvonne Neuteboom . Zij zijn de fokkers van Misty (Carice Juliana vh. Lukkensveld) en Fletcher ( Fly to Fletcher du Bois de la Rayere). Wij vinden het ook leuk om de pups te blijven volgen en gezamenlijke wandelingen te organiseren.

 

 

Recente informatie over Misty kunt u vinden op onze facebook pagina: https://www.facebook.com/pages/Golden-Mistery/280384252100716

 

Telefoon nummer: 010 - 4742095 of 06-46200232 (Leon) of 06-28043100 (Karin) email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.